Annons

Inför Lejonet-Frosta

De unga ”Lejonen” i Karlslundshallen har stundtals spelat riktigt fin hockey i år. Inte minst agerar man som ett lag på plan. I kväll ställs Landskrona Hockey Lejonet mot  nystartade Frosta från Höör.
I träningsmatcherna har det blivit både vinst och förlust. I den egna turneringen tidigt i höstas, så blev det vinst men i bortamötet blev det förlust, minns Torbjörn Torpling som tror det blir en tuff uppgift för hemmalaget om än inte på något viss omöjlig.

Lejonet behöver ta tre poäng för att inte tappa kontakten med toppen.
Hoppas dom unga killarna grejar detta ikväll. Välkomna och heja fram våra Lejon, avslutar Torbjörn Torpling och nersläpp är det klockan 19.00 i ishallen.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser