Annons

Välbesökt Selmadag i konsthallen

Det blev en välbesökt afton på Landskrona Konsthall när föreningen Selma nyligen arrangerade ”Selmadagen”.

Efter inledningsanförande av föreningens ordförande Harriet Johansen berättade konstintendent Birthe Wibrand om konsthallen.
–  Sedan anlände vår egen Selma Lagerlöf, det vill säga Gudrun Back i tidsenliga kläder och berättade fängslande om författarinnans tid i Landskrona, säger Ina Zachhau.

Annons
 

Det minglades och många av besökarna provade lyckan i lotteriet. Prisbordet dignade av fina vinster som snabbt gick åt.
– Det var också många som passade på att äta något gott i Gittes café innan panelen tog vid, säger Ina Zachhau och intygar att flera intressanta och viktiga ämnen togs upp i panelen. Mahlin Gustafson från Försäkringsmäklarna pratade om kvinnors pension, Monica Lundgren från Kvinnokraft berättade om kvinnor i föreningslivet, Ann-Sofie Mörne, kommunfullmäktiges vice ordförande,  ledde in ämnet på kvinnor i politiken och Erica Boson från Lokaltidningen pratade om kvinnor i media.  Moderator var Harriet Johansen, Föreningen Selmas ordförande och tillika ambassadör för kvinnors företagande.

– Kvällen avslutades med en fantastisk föreställning av skådespelaren Kim Anderzon. Med enorm scennärvaro och högt tempo underhöll hon oss och drog ner massor med applåder,  betonar Ina Zachhau och passar samtidigt å´Föreningen Selmas vägnar på att tacka alla som besökte arrangemanget och alla sponsorer som möjliggjorde Selmadagen.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser