Annons

Utbyte i Dominikanska Republiken

Landskrona Direkt skrev i juni månad att Enoch Thulingymnasiet hade beviljats pengar från EU:s programkontor för att genomföra ett biståndsprojekt med en skola i Dominikanska Republiken. Läraren Bo Ståhl är nu på plats på dessa sydliga breddgrader tillsammans med en grupp Landskronaelever och har hört av sig till oss med följande SMS-hälsning:
– Hola, nu har vi träffat våra kollegor på Infotep i Santo Domingo i 2 dagar och blivit informerade om Dominikanska Rebublikens utbildningssystem. Ca 2500 personer arbetar här varav drygt 1500 lärare. 323000 elever passerar genom systemet varje år. Jo, det är rätt antal. Imorgon bär det iväg till Santiago, landets andra stad, för att besöka en skola. Verkligen trevliga människor som gör allt för att vi ska trivas. Hotellet vi bor på har problem med Internet men vi återkommer med fler rapporter.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser