Annons

Dagens tomte: Lars Eszter

Landskrona Direkt inleder årets adventskalender med att stega in till stans starkaste skohandlare – Lars Eszter – för att höra hur julskyltningen avlöpte. Men det är en bedrövad handlare vi möter.
– Jag hade gjort allting klart inför skyltningen, fejat och haft mig i fönsterna, i torsdags och sent på kvällen ringde man från polisen och berättade att jag fått en av de stora glasrutorna utmed Eriksgatan krossade. Jag blir så less, här lägger man ner en massa arbete och så blir det så här! Det är dötradigt. Det har hänt fem gånger på tolv månader nu.

Håller verkligen med dig, Lars. Men om vi ändå ser framåt mot julen…
– Ja, jag har fått in en massa morgonskor till herravdelningen, de brukar sälja bra i julhandeln, hoppas att de blir årets julklapp.

Annons
 

Hur tänker du annars fira jul?
–  Med min mor.

Blir det med traditionell julmat och så?
– Ja det är gott. Bara att ösa in i huét, ha-ha-ha!

Vill du önska en jullåt också, nu när du blivit på lite bättre humör?
”Jul-kul med Staffan & Bengt”! Annars gillar jag den gamla klassikern ”Tårtan”, har alla avsnitten därhemma. Men den har ju kanske ingen julanknytning. ”Socker, grädde, la-la-la-la-la, och så sist men inte minst en liten ros av marsipan”. Ho-ho-ho!’

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser