Annons

Sundskanelens DVD snurrar igen

För er som brukar följa Sundskanelen på TV har det varit lite si och så med bildöverföringen den senaste tiden. Dels var det en paraboll som blåste sig ur sitt läge under tiden Sven Pettersson var i Kina och filmade till kommande program men även efter hans hemkomst har det mest varit ”myrornas krig” i rutan för programplatsen.
Sen i fredags vid 17-tiden startade kanalen igen. Det var vår DVD-maskin som hade lagt av men nu snurrar det, säger Sven Pettersson på vars kanal man just nu kan beskåda ett av de fyra avsnitten som gjordes för Landskrona Direkts webb-tv med Poul W Lorenzen, som vi kallade Augustigrillen.
– Det har kommit så otroligt många förfrågningar på en efterföljare så jag hoppas vi kan göra något mer inom kort, säger den välkände kocken.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser