Annons

Klubb baktakt såg till att stan gungade Katzenjammers såg till att det var fullt på dansgolvet.

Efter att David Lindman Nije under den första timmen värmt upp publiken med sina reggaefavoriter var det dags för de unga pågarna i Smockad Sten att äntra scenen när Tages på fredagen hade premiär för Klubb Baktakt.
– Efter en lite nervös inledningen överraskade dom oss alla med ett grymt sväng och en superproffsig attityd, hälsar Niclas Lundblad evenemangsansvarig på etablissemanget.

En barfota Roland ” Stolle” Telin tillsammans med resten i Hoogans Hjältar tog sedan över och visade ungdomarna var skåpet skall.
Med stor inlevelse och vassa texter fick dom hela Tages att gunga och trots att bandets trummis gick lite vilse mot slutet och fick hjälpas tillbaka av Tages kock, måste detta räknas som en av deras bättre spelningar någonsin.

Annons
 

Strax efter midnatt var det dags det åtta man starka Katzenjammers att äntra scenen.
– Inför ett kokande dansgolv bevisades det att dom är Landskronas bästa reggaeband just nu, berömmer Niclas Lundblad som redan är igång med planeringen inför Klubb Baktakt del 2.
– Band, idéer och ideell arbetskraft får gärna höra av sig till mig på  kocken@borstahusenshamnkrog.se, avslutar Niclas Lundblad.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser