Annons

Irländskt jam på krogen

Torsdagkvällen den 3 december kommer det åter att ljuda av irländska tongångar i Landskronamörkret. Det är musikern Andreas Ralsgård med vänner som tar upp tråden med irländska jam-sessions, den här gången på restaurang och bar Inferno. Idéen till de familjära spelkvällarna där det jammas friskt på flöjter, banjo, dragspel och liknande fick Andreas under en resa till den gröna ön, och under många år hölls de populära aftnarna i krögare Poul Lorenzens regi på Seglarpaviljongen. Nu är det alltså Infernos tur att stå som värd för happeningen där ”musiker på typiskt irländskt vis träffas på offentlig lokal, lirar tillsammans och kommer går lite som de vill under kvällen”.
– Välkomna att njuta av irländsk pubatmosfär i hjärtat av Landskrona, hälsar Andreas Ralsgård.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser