Annons

Ännu en mittfältare till BoIS

Landskrona BoIS har i dag gjort klart med Patrik Åström, som närmast kommer från Ängelholms FF. Patrik, som är född 1987, är mittfältare och BoIS räknar med att kunna använda honom både centralt och på kanterna.
– Han har även med framgång spelat på topp, säger Mats Aronsson, sportchef i Landskrona BoIS. Patrik Åström, kom till Ängelholms FF för två år sedan som lån från Helsingborgs IF. Efter två säsonger i ÄFF väljer nu Patrík att fortsätta karriären i Landskrona BoIS.

– Vi är glada över att Patrik valde Landskrona BoIS och vi är övertygade om att vi får mycket stor nytta av honom. Han är bara 22 år och utvecklas fortfarande. Vi har skrivit ett avtal som gäller från årsskiftet och tre år framåt, säger Mats Aronsson.

Annons
 

I förra veckan gjorde BoIS som bekant klart med en annan mittfältare med förflutet i HIF, nämligen Fredrik Svanbäck.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser