Annons

Lurad på 80 000 kronor genom e-posten

En 34-årig man har lurats på 80 000 kronor. Mannen fick ett e-post som förklarade att han vunnit 145 000 pund på ett engelskt lotteri. Det enda han behövde göra var att fylla i ett par formulär. Dessutom var han tvungen att uppge sitt bankkonto och andra uppgifter för att pengarna skulle kunna sättas in på kontot. Ett aber var dock att det krävdes en del administrativa kostnader och dessa slutade på 80 000 kronor innan mannen insåg att han blivit lurad.

Vi noterar i sammanhanget att det finns Landskronabor som tror att Bill Gates just nu delar ut hela sin förmögenhet bara man skickar ett mejl vidare till alla i sin e-postkorg eller att msn och facebook ska rensa ut bland passiva användare och att man MÅSTE informera ALLA man känner.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser