Annons

Medlemsvärvning inför jubileumsföreställningen

Till våren fyller amatörteaterföreningen Harlekin 30 år och detta kommer att firas med bland annat en stor jubileumsföreställning på Landskrona teater. Arbetet med denna är redan igång, men föreningen vill gärna se fler medverkande.
– Förhoppningen är att locka fler amatörer till oss. Skådespelare, tekniker, sömmerskor, dekormålare, dansare och musiker, alla kan och alla är välkomna, säger regissören Åsi Hildebrand.
För att skapa en riktigt stor och bra föreställning behövs mycket folk även bakom scenen, menar Per Eriksson, producent.
– Kläder ska sys, musik sak repeteras och framföras, dekorer och scenografi ska skapas och tekniken ska fungera. Därför finns det behov av och plats för många intresserade som kanske inte direkt vill stå på scenen, menar han.

Med anledning av detta arrangerar Harlekin ett informationsmöte på lördag den 28 i lokalerna på Karlslundstorget.
– Tanken är att föreställningen som sätts upp i mars nästa år blir ett pärlband av scener från olika föreställningar genom de 30 åren. Fast på ett nytt sätt och med en alldeles speciell röd tråd, lite som en kabaré, menar Åsi Hildebrand och hoppas kunna locka till sig nya amatörer och kanske några av de ”gamla” också.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser