Annons

Falcons bjöds på en lektion

Det bjöds stundtals på riktigt fin innebandy i Landskrona idrottshall på söndagskvällen. Inför storpubliken 798 åskådare bjöd nämligen gästande Mullsjö på en innebandylektion av sällan skådat slag i hallen. Det är bara att konstatera att den lilla västgötska kommunen med största sannolikhet kan stoltsera med ett lag i Superligan nästa säsong. Och det med all rätt. Trots att lagets stjärna, landslagspelaren Andreas Elf är på skadelistan så kunde Mullsjö vinna med förkrossande 3-11. Även om Falcons stred tappert så var det klasskillnad när gästerna tog sin nionde raka seger för året och laget har därmed full pott i serien.

För storsatsande Falcons som inledde serien i paritet med alla högt ställda förväntningar har det nu gått grus i maskineriet och laget har bara en poäng på de tre senaste matcherna.
Nu gäller det att snabbt ladda batterierna för redan på söndag är det dags för en ny hemmamatch då Färjestaden gästar Landskrona.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser