Annons

Nytt på Gamla Kassans julmarknad

Till helgen är det dags för den traditionella julmarknaden på Gamla Kassan vid Kassakroken. Nytt för i år är att Lasse Flinckman kommer att står för caféet och det hembakade. De 5000 lussebullarna kommer precis som tidigare år att bakas i Joakim Bengtssons kök.
Det har vi även gjort tidigare år och det innebär att allmänheten hälsas välkomna till mitt kök. Jag kommer dessutom att ha en viss försäljning av linne i mitt dressingroom, säger Joakim Bengtsson som äger Gamla Kassan.
Som vanligt kommer 1700-talsgården och stora delar av huset att fyllas med julprylar för såväl pynt som sådan man stoppar i sig. På lördagen är det öppet mellan klockan 10 och 18 och på söndagen öppnar man klockan 11 och stänger 17.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser