Annons

BoIS: Slutförhandlingar med ny tränare pågår

Sökandet efter en ny tränare till BoIS fortsätter. Landskrona Direkt har varit i kontakt med tre aspiranter som varit mer eller mindre heta och svaren har varit entydiga. Såväl Patrik Sundström, Roar Hansen som Andreas Jakobsson svarar nej på frågan om de ska träna BoIS. Faktum är att de inte blivit kontaktade, enligt dem själva.
– Nu är vi nere på två eller tre namn som vi tittar på och jag kan bekräfta att vi ser en av dessa som huvudkandidat, säger BoIS sportchef Mats Aronsson till Landskrona Direkt.

Enligt sportchefen kan det gå fort i förhandlingarna men han räknar inte med att allt ska vara klart förrän i mitten av nästa vecka.
– Det är alltid svårt med sådana förhandlingar med vi närmar oss. Det ser nu så bra ut att vi har slutat att titta efter fler kandidater. Vi räknar med att någon av de tre som vi nu diskuterar med kommer att träna BoIS a-lag nästa år.

Annons
 

Landskrona Direkt skyltade redan innan Linderoth kom för två år sedan att Hasse Eklund var ett intressant namn men den gången hamnade han i danska Viborg. Idag är dock Hasse, som bor i Helsingborg, arbetslös. Det har emellertid inte gått att nå honom då han befinner sig på en tränarkonferens i Stockholm.

En annan lösning är att man löser det hela internt, att nuvarande tipselittränare Stefan Mårtensson tar över tränarrollen tillsammans med Jörgen Pettersson.

Att man inte har någon ny tränare klar samtidigt som man testar nya spelare, ställer till det en aning för klubben. Mats Aronsson tar det dock med ro.
– Jörgen Pettersson och Stefan Mårtensson kommer tillsammans men mig och fotbollsutskottet att syna de nya killarna i sömmarna så jag tror inte att vi ska göra några dåliga affärer om det nu blir några innan den nya tränaren är på plats, avslutar Mats Aronsson.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser