Annons

Idrottsprofil dog under matchPeter Hallander sörjs av familj, vänner och idrottslandskrona

Brottarveteranen Peter Hallander, som bland annat lagt ner ett stort arbete för att blåsa nytt liv i Landskronaklubben BK Argos, avled under den gångna helgen tragiskt mitt under pågående match. 61-årige Peter, landets äldste licensierade brottare och europamästare för veteraner, representerade Hököpinge BK i fyrstadsbrottningarna när han plötsligt föll ihop livlös på mattan. Trots återupplivningsförsök och ambulanstransport till sjukhus gick hans liv inte att rädda.

I runt 40 år ägnade sig Peter Hallander åt brottningen; i Örgryte, BK Argos och Team Veterans/Hököpinge BK.
– Hela brottarssverige sörjer Peter som var en entusiastisk och fin kille på alla vis. Vi riktar tankarna till Peter och hans familj i denna svåra stund, skriver Svenska Brottningsförbundet på sin hemsida.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser