Annons

Som en tur till Babylon i trådbuss- Tages livemusiksatsning fortsätter

Blooskvällarna på Tages har slagit så pass väl ut att nattklubben nu utökar sitt utbudet av livemusik. Turen har kommit till de varma rytmerna när man nästkommande fredag bjuder in till Klubb Baktakt.
Det kommer att bli ett återkommande arrangemang. Precis som vi gjort med bluesen så kommer vi att erbjuda stans stora reggaepublik återkommande konserter. Drömmen är att få hit några riktigt stora namn från Jamaica i framtiden, säger Niclas Lundblad, arrangör på Tages och utlovar glödheta reggaekvällar.

Premiärkvällen kommer att bli en helt lokal upplevelse.
– Som en tur till Babylon i trådbuss, menar Niclas Lundblad.
Första bandet ut den 27:e november blir  Smockad Sten och som enligt egen utsago spelar ”Solglasögon/reggae/rock”.

Annons
 

Andra bandet är veteranerna i Hoogans Hjältar.
– Vi och Jill Johnsson!, utbrister Roland ”Stolle” Telin, sångare i landskronabandet och minns tillbaka till en kväll på 90-talet.
– Det var den senaste gången vi stod på Tages scen, säger han och gläds åt comebacken på Tages.
– Här finns ju allt! Kanonscen, fet anläggning, gott ljus, barer, dansgolv och både bås och balkong. Jag säger som Jill skulle ha sagt. Härligt att vara tillbaka, poängterar Stolle.

Landskronas okrönta reggaekungar Katzenjammers gungar igång natten som sista band på scen. Före, under(!) och efter liveakterna kommer David Lindman Nije att vända reggaeplattor.

– Portarna till Klubb Baktakt öppnas 20.00 och arrangemanget håller på till 01.00 och därefter är det nattklubb med ragga och dancehallstuk, säger Niclas Lundblad och rekommenderar alla hågade att inhandla förköp av biljetter på Tages, Olivers eller Riverside Tattoo i Landskrona.
– Det kommer att gå att köpa biljett även i dörren men för att vara på säkra sidan så, avslutar Niclas.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser