Annons

Jan Johansen bjöd på blues

Trots uselt väder och det faktum att det var en gammal schlagerräv och inte en gammal långhårig farbror från Skånes norra skogar som gästade Bloosblasters var det välbesökt  på Tages i fredags kväll.
Den 150-hövdade publiken fick utöver  Bloosblasters  och Jan Johansen stifta bekantskap med två underbara röster i form av Ingrid Savbrandt och Lotti Praznik.
– Lägg därtill en Uffe Rickard i högform, poängterar Niclas Lundblad, kock och evenemangsansvarig på nattklubben.

I DJ-båset gjorde Steven Mailand comeback efter många års utlandsvistelse.
– Han trivdes som fisken i vattnet då han endast behövde spela egna gamla blues- och rockfavoriter.

Annons
 

När det så var dags för den gamle schlagerräven att äntra scenen förstod man snabbt att det här var ett fullblodsproffs som var på besök i Landskrona.
– Han  hade en grym scennärvaro och en helt fantastisk röst . Det tillsammans gjorde att man undrade varför han ägnat sig åt schlagermusik istället för de rock- och bluesklassiker han rev av på löpande band, säger  Niclas Lundblad, fundersamt.

Jan Johansson avslutade dock med en avskalad och enligt kocken ”bedårande vacker unplugged version” av  ”Se på mig”  samt på ett smakprov av  nya singel ”Fri”.

Någon gång efter nyår är det dags för nästa Bloos i Landskrona.
– Utan att avslöja för mycket kan jag avslöja att vi har vad många kallar Sveriges okrönte blueskung på gång, avslutar  Niclas Lundblad.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser