Annons

Stockholmare synar Landskrona i helgen

Ett gäng på nio killar som bor i Stockholm gästar Landskrona i helgen. Det är kanske inget märkligt i sig. Det något udda är varför de valt just Landskrona.
– Vi satt och skrev upp städerna vi varit i. Sen ställde vi upp namnen i storleksordning och då visade det sig att Landskrona var den största staden i Sverige som ingen av oss varit i, säger Johan Tornberg som kommer med sina polare i en minibuss till Landskrona på fredagskvällen.
– Vi räknar kallt med att vi ska hinna se Jan Johansen på Tages och det ska bli kul. Vad som händer sedan är mycket upp till landskronaborna, säger Johan Tornberg och förklarar.
– Vi är öppna för allt och tar gärna emot tips och hänger med på tokigheter. Målet är att lära känna Landskrona och ha så roligt som möjligt. Jag hoppas inte att folket är blyga. Det är bara att komma fram och snacka.

Några problem att känna igen gänget lär det inte vara.
– Två av de som reser med är 195 centimeter långa och har stort svart krylligt hår. De ser ut som ett par vandrande mikrofoner.

Annons
 

Vad de ska göra mer i Landskrona än att se Jan Johansen vet inte Tornberg.
– Vi har fått in lite olika tips och kommer att gå genom dom i bilen på väg ner. Men vi kommer att vara mycket spontana. Kanske träffar vi en jonglör eller går på något annorlunda kulturfest. Vem vet?

Att de reser just fredagen den 13:e är inget som killarna reflekterat över.
– Det är kanske att utmana ödet att göra en roadtripp en datum som denna men klarar vi bara resan så blir det säkert bra.

Killarna kommer att stanna i Landskrona till söndag. Vad som händer sedan vet inte Johan Tornberg.
– Vi har pratat löst om att göra något liknande vad gäller huvudstäder i Europa men inte är spikat.

Gänget är uppdaterade med den senaste tekniken vilket innebär att du kommer att kunna följa gänget på deras, för resan, nytillverkade blogsida. Adressen är www.finilandskrona.blogspot.com.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser