Annons

Landskronason årets ledare i sydsvenskt näringsliv

Landskronasonen Mats Boström, till vardags VD och koncernchef för Epsilon AB, utnämndes nyligen till ”Årets ledare i sydsvenskt näringsliv”. Priset delades ut i samband med den årliga Guldnattengalan, som arrangeras av bland annat Svenskt Näringsliv, Företagarna, Region Skåne och Malmö stad.
– Det känns naturligtvis mycket hedrande att få en sådan utmärkelse, säger Mats Boström som varit basat för Epsilon AB sedan 2003.

– Mats har haft en nyckelroll i att utveckla Epsilon, med 1 100 medarbetare, till det starka företag det är idag. Mats har verkligen förtjänat denna fina utmärkelse, säger Dan Olofsson, entreprenör och ägare till Epsilon.

Annons
 

Juryn består bland annat av Pehr Andersson, näringslivsdirektör i Malmö stad, Eva Engquist, vice rektor vid Malmö Högskola, och Stephan Müchler, VD för Sydsvenska Industri- och Handelskammaren.

Utmärkelsen ”Årets ledare i sydsvenskt näringsliv” är instiftat av Mentor International och har delats ut sedan 2005. Bland tidigare pristagare finns Johan Malmquist, koncernchef för Getinge AB, Peter Nilsson, koncernchef på Trelleborg AB och Håkan Jeppsson, då koncernchef för BE Group.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser