Annons

Miljöchef fick inte gehör i nämnden

Miljönämnden i Landskrona beslutade efter debatt att lägga den tjänsteskrivelse som Miljöchefen Högni Hansson författat avseende ”Frälsningsarméns försäljning av livsmedel under karnevalen 2009” till handlingarna utan vidare åtgärder efter att ärendet föredragits. Socialdemokraterna i nämnden reserverade sig mot detta beslut. I skrivelsen riktar Högni Hansson stark kritik mot sättet som politiker och press reagerade på då det stod klart att Miljöförvaltningen förbjudit Frälsningsarméns försäljning av bullar och smörgåsar.
– Att bara lägga detta till handlingarna anser vi är att gräva ner diskussionen. Högni säger sanningen i sin skrivelse och berörda politiker och press borde åtminstone informeras om detta, säger Gert Grahn (S), ledamot i nämnden.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser