Annons

Konserterna återvänder till Citadellet

Det har skymtat förbi emellanåt och önskemålen från många Landskronbor har funnits där länge, att skapa en regional sommarscen för konserter på Citadellet. Nu ser det äntligen ut att bli allvar av med planerna.

Imorgon vid lunchtid har Statens fastighetsverk och Landskrona stad kallat till en presskonferens kring framtida planer för Citadellet.
Som vi redan rapporterat är det klart att de brittiska boogierockarna Status Quo kommer att gästa Citadellet till sommaren.

Annons
 

– Mået är att göra Landskrona citadell och dess omgivning mer tillgängligt för Landskronaborna och besökare, säger Maria Nordh, fastighetsförvaltare vid Statens fastighetsverk.
– Vi arbetar med att utveckla Landskrona citadell till ett attraktivt område som kan tilltala alla, säger hon i en första kommentar.
– Citadellet är en pärla att utveckla. Det ligger mitt i staden, men ändå naturskönt, avskilt och i direkt kontakt med havet, tilläger Torkild Strandberg, kommunstyrelsens ordförande och utlovar mer information om planerna för Citadellet under torsdagen.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser