Annons

Status Quo till Landskrona

Rockin´all over the world – nu även i Landskrona!
Det har varit tunnsått med rockkonserter i Landskrona de senaste åren, men nu står det klart att veteranerna i brittiska Status Quo kommer att gästa stan till sommaren. Boogierockarna, som bildades under annat namn redan 1962 och har sålt över 100 miljoner skivor världen över, drar igång sin världsturné i mars och kommer vid landskronaspelningen att framträda i ett tält med plats för 2 500 personer som kommer att resas vid Citadellet.
– I samarbete med Statens Fastighetsverk försöker vi med små steg och rimliga kostnader utveckla denna pärla vi besitter. Citadellet har ett kalasläge i regionen och att åter skapa möjligheter för konserter här tycker jag är mycket bra, säger kommunstyrelsens ordförande Torkild Strandberg.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser