Annons

Brandkåren samlar in pengar till Hjärt-Lungfonden

För första gången har Landskrona brandkårs idrottsförening tillverkat en kalender med bilder på brandmän. Kalendern kommer att säljas och en del av pengarna kommer att skänkas till Hjärt- och Lungfonden.
– Ambitionen är att få ihop 20 000 kronor till fonden, säger brandman Henrik Duong.

Beräkningar visar att 1 miljon svenskar lider av hjärt-kärlsjukdom.
– Tyvärr avlider väldigt många i förtid och fortfarande är hjärt-kärlsjukdom den vanligaste dödsorsaken i Sverige. Vi vet att många tusen liv skulle kunna räddas om bara insatser sattes in i rätt tid och om forskningen hade tillräckliga resurser, poängterar Henrik och passar samtidigt på att rikta en tacksam tanke till alla de sponsorer som gjort det möjligt att trycka kalendern.

Annons
 

Kalendrarna finns till försäljning på brandstationen samt på julskyltningen den 29 november.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser