Annons

Sumpade ledningar

Likartade förlustscenarion blev resultatet för Landskronas båda klubbfäktande representationslag i helgen. Hockeykillarna i Lejonet hade ledningen med 4-0 efter två spelade perioder i bortamatchen mot Glimma. Hemmalaget lyckades dock få till en första reducering i sista perioden, och svarade sen för två mål på nio sekunder.
– Efter det syntes det att killarna började bli ängsliga och backade hemåt, säger lagledaren Magnus Bondesson. Lejonet missade också en straff med två minuter kvar på matchuret och Glimma lyckades fullständigt vända på lejonsteken och vann matchen med 5-4.

Innebandylirarna i Falcons tappade också onödiga poäng mot bottenlaget Slätafly. Efter ledningar med 4-1, respektive 7-3 tillät man motståndarna att gå ikapp till 7-7 och i sudden blev det bottenkrigande Slätafly som drog det längsta strået.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser