Annons

27-åring åtalas för mordförsök och grov misshandel

Den 5 september 2008 skottskadades en 21-årig man svårt i ett garage på Norra Långgatan i Landskrona. En 27-årig man häktades misstänkt för mordförsöket samt en tidigare grov misshandel med kniv av 21-åringen. Den misstänkte släpptes dock i brist på bevis.

Utredningen av mordförsöket fortsatte och till slut fann man att det fanns tillräckligt mycket bevis att den tidigare misstänkte begärdes häktad än en gång. Detta skedde den 10 juli i år. Mannen befann sig dock inte i Sverige utan greps i Kroatien den 20 augusti.

Annons
 

Nu åtalas han för grov misshandel för knivskärningen och för mordförsök för skottlossningen i garaget. 27-åringen åtalas även för grovt vapenbrott eftersom han den 17 september förra året i Malmö hade en skarpladdad pistol på sig. 27-åringen nekar till att ha gjort sig skyldig till någon av åtalspunkterna.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser