Annons

Chef får gå med lön

Enhetschefen på arbetsmarknadsenheten Mia Andréasson Lidberg kommer inte tillbaka till sitt jobb. Efter avslöjandena om att hon använt sig av praktiserande försörjningstagare, bland annat till att fälla träd på sin tomt, har hon haft semester och i dagarna har hon och Landskrona stad slutit ett avtal om att enhetschefen slutar. Både arbetsgivaren, Landskrona stad, och Mia Andréasson Lidberg är fåordiga i sina kommentarer.
Vi har slutit ett avtal, Landskrona stad, med Mia Andréasson Lidberg, om att hon lämnar sin befattning och omständigheterna kring det vill jag inte diskutera, säger vuxenförvaltningens chef Annette Lindberg Mohlin till hd.se.

Avtalet säger, enligt hd.se att Mia Andréasson Lidberg får ett avgångsvederlag motsvarande tolv månadslöner, sammanlagt
cirka 425 000 kronor.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser