Annons

Ljus i finanskristunneln för Landskronaföretag

Allt fler anser att Sverige sakta men säkert håller på att repa sig från den finanskris som råder. Även i Landskrona börjar tongångarna bli mer optimistiska. Ett företag som märker av en förändring är eventföretaget Tech 4 Event.
– Vi har inte känt av finanskrisen något nämnvärt. Däremot känner vi att många företag nu satsar, säger företagets ägare och vd Björn Carlsson.

Tech 4 Event, som tidigare hette BECE Ljudproduktion, har sedan 1992 levererar ljud-, ljus och bildutrustning till företagsevenemang och kommunala happenings känner att de har medvind i seglet och satsar hårt för framtiden.
– Vi har mer jobb än någonsin och för att möta upp kundtillströmningen har vi anställt en ny ljudtekniker samt en säljare/projektledare som även sysslar med film.

Annons
 

Tanken är att företaget på sikt skall bli ännu starkare på bild- och videosidan och det är här som Peter Roslund, tidigare på Landskrona Vision, kommer in i bilden.
– Jag har jobbat med tv och video i 24 år och tycker det är oerhört inspirerande, säger Peter Roslund nyanställd sedan i september på Tech 4 Event.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser