Annons

Klart med ny sjukhuschef för lasarettet

Region Skånes produktionsdirektör Lars Kristensson har utsett Lennart Areskog till sjukhuschef för Lasarettet i Landskrona. Lennart Areskog kommer närmast från Apoteket AB där han de senaste fem åren har varit chef för Region Öresund. Innan dess har han bland annat varit primärvårdschef i Landstinget Halland och förvaltningschef i Örkelljunga kommun.
– Det är glädjande att Lennart Areskog nu kommer till Region Skåne och Lasarettet i Landskrona. Med sina erfarenheter kommer han att få en viktig roll i vårt arbete med att utveckla sjukvården i Region Skåne, säger produktionsdirektör Lars Kristensson i en kommentar.

– Mitt mål är att tillsammans med personalen fortsätta driva Lasarettet i Landskrona som en viktig del av Region Skåne. En stor utmaning kommer att bli arbetet med att ha en fortsatt god kvalitet på vården trots det allt tuffare ekonomiska läge som vi befinner oss i. För mig är det också viktigt att patienten hela tiden är i fokus, säger Lennart Areskog i en kommentar. Lennart Areskog tillträder sin nya tjänst den 1 januari 2010

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser