Annons

Två från Landskrona på (S)-kongress

Idag öppnar socialdemokraterna sin 36:e ordinarie kongress på Älvsjömässan i Stockholm. På partikongressen ska nya politiska riktlinjer antas och över 1107 motioner behandlas. Från Socialdemokraterna i Landskrona deltar två ombud, Jörn Jönsson och Aqba Ar-Rawi.

Det är Jörn och Aqbas första partikongress och båda är överens om att den största och viktigaste frågan är jobben och full sysselsättning.  Socialdemokraterna i Landskrona har skickat in fyra motioner till kongressen. Jörn Jönsson har skrivit en av motionerna som handlar om att återinföra apoteksmonopolet. De tre andra motionerna handlar om att Sverige ska ha ett trovärdigt försvar, en säkrare och bättre arbetsmarknad för de timanställda samt en a-kassa som är en värdig försäkring för Sveriges löntagare.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser