Annons

Tages livesatsning fortsätterBlues blir även till 60-tal och reggea

Beatstones må ha spelat på de flesta ställen i stan, men lördag den 21 november står bandet för första gången på Tages scen i då det arrangeras sextiotalsafton.

Hösten 1963 träffades tre killar vid namn Tommy, Lasse och Kjell på stan och började snacka musik. Det visade sig ganska snart att alla tre hade samma musiksmak och framförallt att alla tre var sugna på att starta ett band. I Lasses föräldrars garage i Häljarp startade de 
tillsammans med en fjärde medlem Klaes bandet som 45 år senare   fortfarande kallar sig för Beatstones.

Annons
 

Kvällen som går under det originella namnet ”Back to sixties” är ett fortsatt led i Tages satsning på livemusik. Förutom Beatstones kommer bandet The Triplets under ledning av Ulf Rickard att underhålla och i  pauserna vänder sextiotalsfantasten Filip Siljemark plattor.
– Ovanvåningen kommer under kvällen att fungera som restaurang där man på förhand kan boka en tvårätters meny och där nere blir det dansgolv  och bar, meddelar musikeldsjälen, tillika kocken Niclas Lundblad.

Helgen därpå är det premiären för Klubb Baktakt. Fredagen den 27/11 spelar då Smockad Sten, Hoogans Hjältar och Katzenjammers och före, under och efter kommer David Lindman Nije att vända reggaeplattor.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser