Annons

Lejonet trivs på hemmais

IF Lejonet tog på söndagen sin andra hemmavinst i rad då man besegrade Frosta HC med komfortabla 5-1 inför 103 åskådare i Karlslundshallen. Spelet var jämnt under första perioden och trots en del utvisningar lyckades inget av lagen att utnyttja sina powerplay varför man fick gå till pausvila med 0-0.

Lejonet chocköppnar i andra genom Jim Berglund då han redan efter 55 sekunder ger Lejonet ledningen. Hemmalaget får bättre ordning på sitt spel och detta ger också resultat, då man gör ytterligare tre mål och har en välförtjänt 4-0 ledning i andra pausen.
I tredje perioden bevakades ledningen bra av killarna som till slut kunde vinna matchen med komfortabla 5-1, säger lagledare Magnus Bondesson.

Annons
 

Enda plumpen i protokollet är egentligen när Lejonet slarvar och låter Frosta får göra sitt tröstmål, vilket är lite synd då Robin Danielsson i målet var mycket bra denna kväll, rent av planens lirare. Även Jim Berglund måste få ett extra plus i kanten för sina tre mål.

Nu väntar Glimma borta på söndag 1 november och innan det är dags att ta emot Lund Giants hemma den 8 november.

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser