Annons

Alléskolan växer

Barn och ungdomsförvaltningen har för avsikt att utöka verksamheten inom Alléskolan inför höstterminen nästa år. Skolan kommer då att också ta emot elever i årskurs 6, något som länge efterfrågats av föräldragruppen.
 – Vi har tidigare haft en lokalmässig begränsning på Allé, men då Vuxenförvaltningen vid halvårsskiftet nästa år flyttar ut ur den intilliggande Villa Fridhill kommer vi att hyra en del av denna, säger förvaltningschefen Tomas Johansson. Därigenom blir även Alléskolan i likhet med de andra innerstadsskolorna i Landskrona en F-6 skola.

– Det är ett önskemål vi har haft länge. Nu får vi samma brytpunkt som flera andra skolor i Landskrona. Det är jag väldigt nöjd med, säger rektor Gunilla Bengtsson.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser