Annons

Gala och LISA-dag även 2010

Det är nu spikat att det blir såväl Idrottsgala som LISA-dag även 2010. Först ut är galan som äger rum den nionde april och LISA-dagen infinner sig den femtonde maj.
Vad gäller Idrottsgalan så är det den fjärde största i Sverige och en verklig fjäder i hatten för hela staden, säger Gunnar Nilsson, ordförande för Landskrona Idrottsföreningars Samorganisation (LISA).

Det blir tredje året i rad som organisationen genomför de båda arrangemangen.
– Det har inneburit mycket för LISA. Föreningarna har blivit betydligt mer engagerade och det är precis vad vi vill.

Annons
 

Vad gäller galan så har de två första åren präglats av glam och glamour. Det kommer inte att sparas på krutet 2010 heller, även om temat blir något annorlunda.
– Vi kommer att ha ett OS-tema med tankar åt det grekiska, säger Annika Borgelin på CA Event vilka LISA engagerat för att sköta om allt det praktiska.
– Tidigare har vi haft Patrick Ekwall som konferencier. Om det blir han även 2010 är oskrivet. Vi jobbar på ett annat namn och hoppas kunna presentera denna person inom kort.

Nytt för nästa års gala är att man tagit bort kategorin – Årets prestation.
– Landskrona Posten har instiftat ett eget pris för årets idrottsprofil och det är ju nästan samma sak. Därför har vi istället lagt till årets Landskronaproffs. Där finns det många spännande namn, säger Gunnar Nilsson.

Vad gäller LISA-dagen så kommer den, precis som i fjol att förläggas till strandpromenaden Linjen och Halvmånen.
– Det blev en sådan succé förra året att vi kör på samma plats i år igen. Det kommer att bli ett vatten- och strandtema. Kan sedan bara vädret bli lika bra som förra året så blir vi lyckliga, säger Annika Borgelin.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser