Annons

Billquist försvarar utredningen

På onsdagen lade tf förvaltningschefen på vuxenförvaltningen Annette Lindberg Mohlins locket på gällande den kritik som framförts gällande hennes och stadsdirektör Peter Billquists utredning. Stadsdirektören hörde dock av sig på torsdagen.
– Jag står bakom utredningen till 100%. Jag är också glad att förvaltningscheferna inte känt till problemet. Hade de gjort det så hade jag blivit mycket upprörd, säger Billquist.

På frågan om den bristfälliga dokumentationen hänvisar han till förtroende. – Vi har namngett sammanlagt nio personer i utredningen. De övriga har talat med oss i förtroende och vi vill därför inte hänga ut dom. Vi vill kunna tala med dessa även i framtiden, avslutar Peter Billquist.

Annons
 

Läs även:
Förvaltningschefer kritiska mot generalisering

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser