Annons

Linderoth stannar i BoIS

Det har på olika forum spekulerats i att BoIS tränare Anders Linderoth skulle vara på väg från klubben. Detta är dock något som starkt dementeras från båda parter.
– Jag förstår vad du tänker på men jag kan lova att det inte ligger någon sanning i att Linderoth ska vara på väg bort, försäkrar BoIS ordförande Kenneth Håkansson.
– Det finns de som skriver rykten som sanningar och det är sorgligt då det är helt grundlösa rykten. Vi har gjort klart för Linderoth att vi vill ha honom som tränare även 2010.

Även Anders Linderoth tycker det hela är olustigt.
Jag har inga som helst intentioner att lämna BoIS. Jag har ett år kvar på mitt kontrakt och kommer att fullfölja detta till sista dagen, säger tränaren till Landskrona Direkt.
Det är dock klart att assisterande tränare Ingemar Nilsson lämnar BoIS.
– Det gjorde han klart för alla redan i augusti. Men vem som kommer att ersätta vet vi inte idag men det blir säkert en lösning inom klubben.

Annons
 

Det är inte heller någon hemlighet att klubbens ekonomi inte lär bli bättre efter innevarande säsong även om det inte kommit några siffror från klubben. Men med tanke på de strukturella förändringarna som klubben genomgår i kombination med minskad publik så lär det säkert bli förlustsiffror som redovisas när året räknas samman.

Inte heller vad gäller utgående kontrakt med spelare är klubben mer hemlighetsfull än andra. Så sent som den 2 oktober meddelade BoIS sportchef Mats Aronsson att man ska försöka behålla fyra av de åtta spelare vars kontrakt går ut och att två av dessa är Joakim Persson och Pär Cederqvist. Övriga spelare vars kontrakt går ut är Christoffer Carlsson, Linus Olsson, Charles Anderson, Mirza Jelecák, Jesper Westerberg och Renam Franca.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser