Annons

Premiär för ny pjäs av Öresundsteatern

I morgon klockan 14.00 har Öresundsteatern premiär på en alldeles färsk och nyskriven barnteaterföreställning på Landskrona Teater. Pjäsen som heter ”Jag är en Tyrannosaurus Rex!” riktar sig till barn i mellanstadieåldern.
Föreställningen handlar om en pojke som heter Rex och han är ganska ofta är väldigt arg. Hans mamma kallar honom därför för sin lilla Tyrannosaurus Rex, säger pjäsens regissör Anders Kungsman.

Rex spelas av skådespelaren Per Ullberg, som tillsammans med Kungsman skrivit manus, och pjäsen är delvis baserade på hans egen barndom.
– I vuxen ålder ser jag att det handlade om en kamp att bli sedd i en familj som inte förmådde att se. Kan man inte vara bäst så kan man åtminstone vara bäst på att vara sämst. Alla vill ju vara bra på något, säger Per Ullberg.

Annons
 

Anders Kungsman lovar att det blir en häftig visuell föreställning med projektioner, skuggteater och dockor.
– Vi kommer att berätta en spännande historia, förhoppningsvis med en del humor och skratt och bitvis är den riktigt otäck. Det är till och med så att jag ryser till varje gång som sett det så många gånger, avslutar regissören.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser