Annons

Bakluckeloppis här för att stanna

Köparna sken ikapp med solen. Under lördagsförmiddagen passade många köpsugna loppisälskare på att fynda på BK Landoras bakluckeloppis på idrottsplatsen. Loppisansvarige Bo Madsen rapporterar att inte mindre än 20-talet försäljare slöt upp i det fina vädret.
Flertalet av dem tyckte det var en så rolig idé att de på studs lovade att komma tillbaka till våren då fotbollsföreningen gav löfte om att dra igång igen, närmare bestämt i april.
– Antalet besökare var många trots att det bara var andra gången som vi testade bakluckeloppis här på IP.  örsta gången blåste det halv storm och regnade, så denna gång var det bara glada ansikten, berättar Bo Madsen.
 
Förutom att det är väldigt uppskattat av besökarna, så drar det även in en del pengar till vår ungdomsverksamhet vilket alltid är behövligt. Inför starten till våren kommer vi att annonsera i god tid så att ingen missar loppisen, avslutar Bo Madsen.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser