Annons

Jockes straffmål räckte inte

När BoIS på torsdagen föll med 2-1 på bortaplan mot Falkenberg var vädergudarna på samma usla humör som senast på IP.
– Det var bara att slå bort bollen och hoppas på det bästa, säger Joakim Persson skakar uppgivet på huvudet. 
– Så är det i Sverige när vi ska spela fotboll när vädret är som sämst.

Vädret gjorde det när nog omöjligt att spela någon finare fotboll men BoIS hader en fin period i slutet av första halvlek och efter en hörna i slutminuten studsade bollen upp på Falkenbergs 1-0 målskytt Mikael Bromans hand och domare Keijo Hyvärinen kunde inget annat göra än att peka på straffpunkten. Joakim Persson var kylig och samtidigt som Lucic slängde sig åt höger dundrade han bollen välplacerat i det vänstra hörnet. – Den gick över mållinjen. Det är jag nöjd med, menar Jocke som dock inte fick vara glad så länge då FFF avgjorde i andra halvlek.

Annons
 

Läs mer om matchen på BoIS hemsida www.landskronabois.com

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser