Annons

Malmqvist och Cederqvist petade i kvällens TV-match

Idag möter BoIS Falkenberg på bortaplan och matchen visas på TV4 sport med start klockan 19.15. Att BoIS ska lyckas nå kvalplatsen är uteslutet.
– Vi fokuserar inte på tabellen ett dugg. Istället ska vi till skillnad från föregående säsonger försöka avsluta snyggt, säger BoIS tränare Anders Linderoth.

Laget var inne i en bra period tidigare i somras men på slutet har det åter gått grus i maskineriet. Med endast en poäng på de tre senaste matcherna så försöker nu tränare Linderoth röra om i grytan.
Tidigare solklara spelarna från start Linus Malmqvist och Pär Cederqvist sitter på bänken inför dagens match.
– Det stämmer. Linus har inte hittat tillbaka till den tidigare formen efter sin skada och Pär har haft det tufft. I stället har Niklas Nielsen visat framfötterna rejält, både i match men inte minst på träningarna så han är väl värd chansen från start.

Annons
 

I försvaret får hjälpgumman Johan Persson åter ta steget ner och bilda backpar med Joakim Persson.

Pär Cederqvist har valt att ännu inte skriva kontrakt med BoIS. Det är inte därför han är petad?
– Nej, han är helt enkelt inte i perfekt form. Därför ger vi Niklas chansen idag.

Direkten skrev i fredags att åtta av truppens spelare har kontrakt som går ut efter innevarande säsong men Anders Linderoth vill inte springa händelserna i förväg.
– Jag kan bekräfta att vi vill behålla Joakim Persson och Pär Cederqvist men eftersom vi inte börjat tala med de övriga så hänvisar jag till sportchef Mats Aronsson, avslutar Anders Linderoth.

Mer inför kvällens match, bland annat startelvan, hittar du på BoIS hemsida.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser