Annons

Bra sommar för Ven-TrafikenSnart flyttar Ven-Trafiken ut till de nya kajplatserna på Skeppsbrokajen.

I krisens spår spåddes det att svensken i stor omfattning skulle stanna hemma och semestra i sommar. Vad har detta inneburit för till exempel Ven-Trafiken?
– Jo, sommaren har överträffat våra förväntningar. Vi ligger just nu på det näst bästa året någonsin när det gäller antalet passagerare, endast överträffade av rekordåret 2003, svarar Anna Moline, bokningsansvarig på bolaget.

Vid en studie av passagerarstatistiken för den gångna sommaren så kan man konstatera att under månaderna juni, juli och augusti hade Ven-Trafiken 185 032 resande, att jämföras med fjolårets siffror 170 648 och ”rekordårets” 188 818.
Målet för resten av året är att få detta till det passagerarmässigt bästa någonsin. Om man ser till perioden januari – augusti är avståndet till 2003 inte så stort, endast 1898 resor, avslutar Anna Moline.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser