Annons

Sång och dans på Pilängskolan

I torsdags förra veckan firade Pilängskolan sin  årliga internationella dag och som vanligt var det fullt hus.
På programmet stod invigning av våra ”nygamla” lokaler på Pilängsgården, presentation av förvaltningschef och skolchef, utställningar, loppmarknad som elevrådet höll i, café med godsaker från hela världen som föräldrarna hade bakat och underhållning med sång och musik, meddelar rektor Christel Andersson.

Under kvällen bjöd sedan personalen upp till dans och föräldrar och elever dansade glatt med.

Annons
 

Några föräldrar gick upp på scen och sjöng för oss andra. De lovade också att lära oss i personalen hu ”riktig” arabisk dans går till, avslutar Christel Andersson som redan ser fram emot nästa års internationella dag på Pilängskolan.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser