Annons

Skottlossning i centrum

Den anställde på Godisparadiset på Rådmansgatan skulle snart sluta sitt arbetspass då två män runt 16-tiden kom in i butiken och frågade efter hans pappa.
– Jag förstod att dessa hade något att göra med en utpressningshistoria mot min far och talade om för dem att de inte skulle få träffa honom. Då fick jag ta emot ett slag som den ene av männen utdelade mot mig över disken, berättar den anställde.
– Jag hann trycka på överfallslarmet och fick hjälp av en annan kille i affären att mota bort männen som slog mot oss. När de var utanför, på trottoaren, brann ett skott av. Polisen letar nu efter var skottet träffat, säger han. Åtta polisfordon fanns på platsen och ett stort antal åskådare hade samlats utanför avspärrningarna.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser