Annons

Hänt och händer på biblioteket

Regeringen vill lyfta fram fler kvinnliga företagare som förebilder, kvinnor som kan inspirera andra och som syns i debatten.  Därför har ett stort antal ambassadörer för kvinnors företagande rekryterats.  Margaretha Rolfson från RÄTSO projekt, är en av dessa kvinnor och igår inspirerade och delade hon  med sig av sina erfarenheter vid en föreläsning på Landskrona Stadsbibliotek.

Kommande föreläsningar på biblioteket är:
From New York to Landskrona med Rodolfo Zuniga, söndagen den 25/10 kl.14:00. Rodolfo Zuniga arbetar med frågor kring fredskunskap, fredskultur och mänskliga rättigheter. Här tar han dig med på en interaktiv resa från FN:s högkvarter i New York till vår vackra stad Landskrona.  I samband med FN-dagen har du möjlighet att på Stadsbiblioteket diskutera olika frågor om mänskliga rättigheter med Rodolfo Zuniga. 

Annons
 

Berömda hundar från Pompe till Laika  med Ulrik Alm, tisdag 27/10 kl. 19:00. Ulrik Alm berättar om hundar som gått i människan spår och ibland till och med varit långt före oss. Om hundar som stigfinnare, spårare och beskyddare.

Fram till och med den 9 oktober kan man dessutom beskåda egen tillverkade böcker på Landskrona Stadsbibliotek.
Eleverna i 7-8:an på Säbyholms Montessoriskola har i ämnet bild arbetat med att tillverka egna böcker. I dessa böcker bearbetar eleverna konsthistorian i bild och text med varierande tekniker och material.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser