Annons

Grattis BBK, Fram och Bosna

Fotbollssäsongen går mot sitt slut och i Superettan kommer stadens stolthet Landskrona BoIS förmodligen att tillbringa de sista omgångarna som ”Medelhavsseglare” – dvs driva runt i mittens rike utan att dras in i vare sig topp- eller bottenstrid – som Anders Linderoth uttryckte det på presskonferensen efter senaste hemmamatchen.

I Div 2 Västra Götaland kommer Asmundtorps IF att sluta ohjälpligt sist, laget har noll poäng och en målskillnad på hisnande 10-147.

Annons
 

Häljarps IF kommer i likhet med BoIS att hamna mitt i tabellen i Div 4.

Div 5 är betydligt intressantare ur Landskronasynpunkt – Borstahusens BK kommer där att stå som seriesegrare, nykomlingarna FK Besa slutar femma och BK Landora har inför sista matchen avgörandet i egna händer, poäng där så slipper man kvalspöket.

Nästa seriesegrare hittar vi i Div 6, BK Fram vinner serien i imponerande stil, och samtidigt har Glumslövs FF chansen att kvala sig upp medan IK Wormo får nöja sig med en mittposition. Tredje seriesegrarna från stan är Bosna FF som tar hem Div 7, en serie där LSK-Bolton sammanslagningen Karlslund hamnar i mitten.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser