Annons

BoIS saknade rätta gnistan

Taffligt försvarsspel fällde BoIS i en blöt och föga minnesrik tillställning i kväll. Jönköping kunde resa hem med en 4-2 seger i bagaget. Efter en närmast hysterisk första halvlek där lagen bytte chanser med varandra och halkade omkring i rotblötan trodde kanske de allra flesta av de 2849 på läktarna att de randiga ändå skulle få grepp om händelserna.

Redan efter sex minuter hade Jönköpings Södra tagit ledningen genom Patrik Redo, chanserna hade duggat lika tätt som regnet och BoIS hade i alla fall kvitterat genom Fredrik Olsson, snyggt framklackad av Babis Stefanidis efter 35 minuter.
– När vi gick upp till 1-1 trodde jag att vi skulle ha en chans att vända på matchen , säger BoIS tränare Anders Linderoth.

Annons
 

Jönköping hade kanske som helhet känts hetare i första akten dock. Men den befarade BoIS-uppryckningen uteblev, Södra sprang in och ut genom ett snurrigt hemmaförsvar.
Mer om matchen kan du läsa på BoIS hemsida – www.landskronabois.com

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser