Annons

Över hundra gästade PRO-möte

Vid senaste mötet med PRO Västra hade 112 personer infunnit sig, däribland fyra nya medlemmar. Det blev i vanlig ordning information från förbundet och distriktet samt rapporter. Från styrelsen meddelades bland annat att ett nytt lotteri ska påbörjas på City Gross. Det presenterades en resa till Lübeck den 5-7 november. En planerad höstfest fick tyvärr inställas på grund av för få intresserade. Underhållningen bestod av en modevisning med kläder från Jerrys och Dressman som visades upp med hjälp av medlemmar.

Så har det också genomförts en bussresa ”Ut i det blå” den 7/9, där det först gjordes ett stopp på Ljungby Värdshus. I Växjö besöktes domkyrkan, där man bland annat kunde beskåda en altartavla av Bertil Vallien.
Sedan lunch och shopping på Kosta glasbruk. Kurrebo, som är en idé- och visningsträdgård, myckert vackert belägen med utsikt över sjön Åsnen, blev sista anhalten.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser