Annons

Nattvandrande socialdemokrater

I takt med att höstmörkret föll över staden i fredags kväll gav sig medlemmarna i Landskronas arbetarekommuns norra S-förening ut på gatorna för att nattvandra.
– Tanken med detta är att vi ska röra oss ute bland stadens befolkning, stötta nattvandrandet och komma ut från våra styrelse- och mötesrum, säger Jonas Esbjörnsson som var en av ”vandrarna”.
– Vi vill också visa att snacket om att centrum skulle vara rent av livsfarligt att vistas i på kvällar och nätter är överdrivet, säger han och menar samtidigt att ju fler vuxna som rör sig ute på stan även på kvällstid, desto bättre blir det.

När man kom fram till Dammhagskolan sent om aftonen var det liv och rörelse då ett stort ungdomsgäng hade samlats vid fotbollsplanen.
– Fantastiskt skoj att få se glädjen bland dessa ungdomar, log Niklas Karlsson och hoppades också att möjligen ha fått se en ny Zlatan.

Annons
 

När klockan drog sig mot ett gick trötta men glada S-vandrare till ungdomshuset Nova för avrapportering.
– Att rapportera var ett glatt fotbollsgäng och trevliga vuxna på stan, säger Jonas Esbjörnsson som även hoppas kunna inspirera fler till att ge sig ut på nattvandring i ett Landskrona ”som inte är så farligt som ryktet säger”.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser