Annons

Linjenframgångar i seriespel

BGK Linjens representationslag i bangolfens division ett södra svarade för en ”makalös” insats i seriespelets avslutande omgång.
– Det handlade om spel på Akallas svårspelade betongbanor i Stockholm som Linjenlaget bemästrade på ett suveränt sätt då man vann sina samtliga sju lagmatcher, säger Berne Persson.

Laget som bestod av Roy Strandh, Adam Larsson, Björn Andersson, Joel Andersson, Tomas Danielsson, Fredrik Jacobsson och Stefan Wittenström besegrade bland annat förhandsfavoriterna från Sjöviken och var bara hårsmånen från en uppflyttning till elitserien.
– Nu satsar vi i stället stenhårt på en uppflyttning till nästa år, säger Berne Persson.

Annons
 

Föreningens andralag spelade också sin sista serieomgång för säsongen, på eternitbanor i Asarum, och gjorde en stark insats även dessa. Kent Kirkegaard, Andreas Feuk, Lars Jacobsson, Micke Ryderdal och Simon Ryderdal vann alla matcher utom en och uppflyttningen från division fyra till trean var ett faktum.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser