Annons

Wallander gick före whisky

Det blev ingen riksfinal för Spirit of Hven Backafallsbyn när regionernas slutgiltiga bidrag till den stora riksfinalen i Stora Turismpriset togs ut igår. Segraren från våra breddgrader blev nu i stället Ystad kommun.
– En stor kram till Henning Mankell. Hela Wallander-projektet är så bra och vi vill bjuda in alla som är intresserade av att studera projektet, säger en glädjestrålande Itta Johnson, marknadsansvarig på Ystad kommun.

Med tanke på att tv-exponeringen med Lassgård och Branagh i huvudrollerna säkert gjort sitt till för Skånestadens framgångar borde det kanske vara läge för massiv produktplacering av Ven-virren på bordet i alla trista ungkarlslägenheter där en trött och dessillusionerad tv-snut stapplar in efter dagens slit?

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser