Annons

Skånskt veteranmöte i Stockholm

Ett informellt ”redaktionsmöte” med två av de äldre medarbetarna på Planket hos Landskrona Direkt ägde rum i veckan i Stockholm. Det var de grånade veteranerna Göran Hammarström, lingvistikprofessor i Australien, men född i Landskrona och fd. journalisten och språkmedarbetaren i radio och TV, Lennart Andersson, Stockholm, som möttes för en god lunch tillsammans på klassiska restaurangen Victoria i Kungsträdgården i huvudstaden.

Gemensamt, förutom språkfrågor, har de båda också ett ärligt och långvarigt intresse för Landskrona BoIS, som dryftades livligt under lunchen. Båda har också ett hjärta som klappar för födelsestaden och dess utveckling. Herrarna lovade varandra att fortsätta att leverera artiklar med landskronanostalgi även i fortsättningen till Planket.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser