Annons

Härlig start på inomhussäsongen

Landskrona Simsällskap drog igång höstsäsongen genom att gästa Luna Cup i Alingsås under helgen som gick. Trettiofem Landskronasimmare plockade tillsammans tjugo medaljer och stod för en hel del riktigt goda resultat.

Lisa Rigby, född –94, tog hela fem medaljer, bland annat guld på 200 m fritt och silver på 200 rygg. Jämngamla Caroline Andersson-Ekström svarade för ett guld på 100 m fjäril och sprintern Jessica Anderberg, född –92, plockade ett guld och ett silver på 50 och 100 frisim.
Bland killarna stod Filip Lindell-Strömblad och Tim Petersson, som är födda –99, för nästan hälften av LS medaljer. Filip simmade hem guld på 50 rygg, silver på halva distansen, 25 och 50 m fritt samt 25 m fjäril. För Tims del blev det silver på 50 m bröst och tre bronspengar.

Annons
 

Mari-Louise Tran seglar alltmer upp som en stjärna i bassängen, hon fullständigt krossade all konkurrens på 100 respektive 200 m bröst och plockade två bergsäkra guld. I övrigt plockade Alfred Christensson bronset på 100 fritt och Amanda Bergkvist, Ninwa Somi, Simon Stoltenberg och Emil Hassling svarade också för fina insatser med bland annat ett par personliga rekord, allt meddelat genom tränaren i LS John Gartsjö.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser